Tagjaink

 

Alami Enikő

Tizenegy éve dolgozom a közoktatásban, jelenleg egy környezetvédelmi szakközépiskolában tanítok környezetvédelmi tárgyakat és laborgyakorlatot. Fiatal felnőtteket is oktatok környezetvédelmi technikus szakon.

Emellett általános iskolában tanítok kémiát és biológiát, a kerületi kémia munkaközösség vezetője vagyok.

BŐVEBBEN

 

 

Négyesi Tamás

Az általános iskolát Tiszabőn végeztem, középiskolámat a törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Gimnáziumban.

Az érettségi után a Pécsi Tudományegyetem földrajz szakára jelentkeztem és 2003 januárjában kaptam meg a diplomám, mint középiskolai földrajztanár. 

BŐVEBBEN

 

 

Chris Szladecskó

A távoli Los Angelesből jöttem, hogy részt vehessek az Artemisz működésében. Szakterületem a digitális és nyelvi kompetenciák fejlesztése. 

Jelenleg szociális munkásként szenvedélybetegekkel foglalkozom. 

Nagyon szeretek fotózni, a modern technikának köszönhetően már tudok is.

 

 

 

Zalatnai Luca

Tíz éve foglalkozom az Európai Unió és a Magyar Kormány által finanszírozott pályázatokkal főként közoktatáshoz és felsőoktatáshoz köthetően, illetve szociális, egészségügyi témákban.

BŐVEBBEN

 

 

Bucsky Péter

Munkám során tíz éve foglalkozom európai uniós támogatásokkal. Közgazdászként a Széchenyi István Egyetemen végeztem, tanulmányaim során a linzi Johannes Kepler Egyetemen voltam Erasmus ösztöndíjas. Az egyesület keretein belül a hátrányos helyzetű csoportok érdekképviseletének segítésével, tanácsadással és szakmai anyagok elkészítésével foglalkozom.

 

 

Békefi Róbert

Az ELTE BTK pszichológia szakán diplomát szereztem. Jelenleg is pszichológusként dolgozom a Nevelési Tanácsadóban. Számos területen dolgoztam már mint pszichológus, úgy mint gyermekotthonban, családsegítő központban, iskolában. Tanácsadó szakpszichológus képzéssel rendelkezem. A Magyar Képzőművészeti Egyetem festőművész szakán 2018-ban végeztem.

 

 

Contreras Dániel / elnök

Az elmúlt tíz évben többnyire oktatási és környezetvédelmi projektek koordinációjával foglalkoztam.  Dolgoztam számos hazai és nemzetközi cégnek, valamint civil szervezetnek egyaránt. Végzettségem szerint földrajz tanár és környezetvédelmi -fejlesztési szaktanácsadó vagyok.  Erasmus pályázatokkal 6 éve foglalkozom, minek köszönhetően 14 ország intézményi szintű szakképzésébe volt szerencsém bepillantást nyerni.

 

 

Bányai Béla

Politikatudományból és pénzügyi menedzsmentből diplomáztam. Több évet töltöttem értékesítési területen és közigazgatásban. Később projektmenedzserként magyar és külföldi szakképző intézmények dolgoztam. 2014-2020-as Erasmus+ keretprogram során hazai iskolákkal együttműködve több száz diák küldésében és fogadásában működtem közre.