Bemutatkozás

Szervezetünket, az Artemisz Szakképzést Támogató Egyesületet azzal a céllal alapítottuk, hogy tudásunkkal, tapasztalatunkkal, valamint nemzetközi kapcsolatrendszerünkkel hozzájáruljunk a hazai szakképzés minőségének fejlesztéséhez. A szakoktatás minőségét elsősorban a szakképzési intézményrendszer, az aktuális szakképzési koncepció és stratégia határozza meg, azonban azt is tisztán látjuk, hogy az előbb említett szempontok mellett számos olyan terület létezik a szakképzésen belül, melyek javításával segíthetjük a szakoktatásban résztvevő diákok és tanárok munkáját, bővíthetjük lehetőségeiket, javíthatjuk versenyképességüket.

Hisszük, hogy az egyéni boldogulás jelentős részben a kitartó és következetes munka eredménye. Tevékenységünkkel azokat a diákokat és tanárokat szeretnénk támogatni, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak. Próbáljuk az adott lehetőségeket a lehető legjobban kiaknázni és azokból a lehető legtöbbet kihozni.

Főbb tevékenységi köreink:

  • pályázati tanácsadás; hazai és nemzetközi partnerek felkutatása; 
  • pályázatok elkészítése, megvalósuló projektek koordinálása; 
  • jógyakorlatok gyűjtése, megosztása; 
  • diákok és tanárok motiválása; 
  • oktatási anyagok, tanár továbbképzések kidolgozása; 
  • szakmai gyakorlatok megszervezése, lebonyolítása; 
  • hátrányos helyzetű diákok támogatása, munkához segítése.

Pár szó rólunk: a szervezet tagjai között vannak szakképzésben résztvevő tanárok, hazai és nemzetközi oktatási pályázatokkal foglalkozó szakemberek, közgazdászok és egy gyermekpszichológus is. Különböző területekről érkeztünk, de a közös nevező, a tenniakarás mindannyiunkat jellemzi. Ha többet szeretnél tudni rólunk lépj velünk kapcsolatba, legyél akár tanár vagy diák, örülünk ha írsz nekünk!

 email címünk: aszte@aszte.hu

 

                                                                                       Négyesi Tamás / Elnökségi tag